T.C.
AKSARAY ÜNİVERSİTESİ
Yrd.Doç.Dr. MUSTAFA ÖZ

 
 Kişisel Bilgiler
         
İş Adresi :
İş Telefonu : 3822882948
Fax : 3822882950
GSM :
e-mail :
Web :
MSN :
Fakültesi : VETERİNER FAKÜLTESİ
 
        
   
Öğrenim Durumu
Lisans
2004
  Üniversite/Okul Adı : Çukurova Üniversitesi
Fakülte/Enstitü/Birim Adı : Su ürünleri fakültesi
Bölüm/Program/Ana Bilim Dalı Adı :
Tez / Proje Adı :

Y.Lisans
2009
  Üniversite/Okul Adı : Çukurova Üniversitesi
Fakülte/Enstitü/Birim Adı : Su Ürünleri Fakültesi
Bölüm/Program/Ana Bilim Dalı Adı : Yetiştiriclik
Tez / Proje Adı : POZANTI’ DA YETİŞTİRİLEN VE KÖRKÜN ÇAYINDAN AVLANAN GÖKKUŞAĞI ALABALIKLARININ (Oncorhynchus mykiss)

DR
2013
  Üniversite/Okul Adı : Çukurova Üniversitesi
Fakülte/Enstitü/Birim Adı : Su ürünleri fakültesi
Bölüm/Program/Ana Bilim Dalı Adı : Yetiştiricilik
Tez / Proje Adı : ÇÖREKOTU (Nigella sativa, L) YAĞININ GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss)’NIN BÜYÜME PERFORMANS
   
Akademik Ünvanları
ÜnvanKurumYıl
Yrd.Doç.Dr.Aksaray Üniversitesi, Veteriner Fakültesi2015
   
İdari Görevler
KurumGörev TanımıTarih Aralığı
Aksaray Üniversitesi Veteriner FakültesiDekan Yardımcısı26.05.2015 -
   
Uzmanlık Alanları
Balık Besleme
Balık Hastalıkları
Balık yemi Formulasyonu
Balık yetiştiriciliği
Girşimcilik
Larva besleme
Yağ asitleri
   
Son iki yılda verilen dersler
BİL181TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ
GMÜ 105TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ
GMÜ 303GİRİŞİMCİLİK
ÜSDVET362SPORTİF BALIKÇILIK
ÜSDVET364BALIK ÜRETİMİ
ÜSDVET373ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERSİ-AKVARYUM BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
VET216Ders Dışı Etkinlik 2
VET217Ders Dışı Etkinlik 1
VET252SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
VET270AKVARYUM BALIKLARI HASTALIKLARI
VET314SU ÜRÜNLERİ HASTALIKLARI
VET458KAFES BALIKÇILIĞI
VET465SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
VET474BALIKLARDA ÜREME BİLGİSİ
VET513GİRİŞİMCİLİK
   
Akademik Faaliyetler
  


Yayın Faaliyetleri ( Bölüm I )(Uluslararası)


Scı, Scı- Expanded, Sscı Veya Ahcı Tarafından Taranan Dergilerde Yayınlanmış Bir Tam Makale
A.1 Durmuş M., Polat A., Öz M., Özoğul Y., Uçak İ, The effects of seasonal dynamics on sensory chemical and microbiological quality parameters of vacuum packed sardine Sardinella aurita, "Journal of Food and Nutrition Research ", 53, (2014), s.
A.2 Avsever M.L., ÖZ M., First isolation of tdh positive Grimontia hollisae from oysters in Turkey, "Bulletin of the European Associationof Fish Pathologists ", 36, (2016), s.
A.3 Öz M., Dikel S., Durmuş M., Özoğul Y, Effect Of Black Cumin Oil (Nigella sativa) On Sensory, Chemical And Microbiological Properties Of Rainbow Trout During 23 Days Of Storage at 2±1 ºC, "Journal of Aquatic Food Product Technology ", 26, (2017), s.
A.4 ÖZ, M. , Effects of black cumin (Nigella sativa) oil on ammonia and biogenic amine production in rainbow trout, "Indian Journal Of Animal Research ", , (2017), s.
A.5 Özoğul Y., Yuvka İ., UÇAR Y., Durmuş M., Köşker A.R, Öz M., Özoğul F. , Evaluation of effects of nanoemulsion based on herb essential oils rosemary laurel thyme and sage on sensory chemical andmicrobiological quality of rainbow trout Oncorhynchus mykiss filletsduring ice storage., "Lwt-Food Scıence And Technology ", 75, (2017), s.
Uluslararası Bir Alan İndeksi Tarafından Taranan Dergilerde ve Tübitak Tarafından İlan Edilen A-Türü Uluslararası Dergilerde Yayınlanmış Bir Tam Makale
A.1 Öz M., Dikel S, Body Compositions and Fatty Acid Profile of Salmo TruttaMacrostigma Caught from Korkun Brook., "Advances in Zoology and Botany ", 3, (2015), s.
A.2 Öz M., Dikel S, Comparison of Body Compositions and Fatty AcidProfiles of Farmed and Wild Rainbow Trout Oncorhynchus mykiss, "Food Science and Technology ", 3, (2015), s.
A.3 ÖZ, M. , Nutrition and Gender Effect on Body Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss), "Journal of Advances in VetBio Science and Techniques ", , (2016), s.
A.4 Öz, M., DİKEL, S., İNANAN, B. E., KARAŞAHİN, T., DURMUŞ, M., UÇAR, Y. , Borik Asidin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)'nın Hepatosomatik ve Viserosomatik İndeks Değerleri Üzerine Etkileri, "Journal of Advances in VetBio Science and Techniques ", 2, (2017), s.


Yayın Faaliyetleri ( Bölüm I )(Ulusal)


A-Tipi Ulusal Dergide Yayımlanmış Tam Makale
A.1 Altun, T., Danabaş, D., Çelik, F., Öz, M., , Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Fotoperyot Uygulamaları, "Türk Sucul Yaşam Dergisi ", 3, (2007), s.
A.2 GÖK G., Dikel S., Öz M. , Boylamanın ve Büyük Bireylerin Melez Tilapia O Niloticus O Aureus Yavrularının Büyüme Performansına Etkileri , "Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi ", , (2014), s.
A.3 Dikel, S., Özşahinoğlu, I., Mumoğullarından, P., Tellioğlu, S., Öz, M, İlk Stok Boyunun Kışlatılmış Tilapiaların Büyüme Performansı, Yem Değerlendirmesi ve Yem Alımı Üzerine Etkisi, "Yunus Araştırma Bülteni ", 4, (2014), s.
A.4 Öz M., Dikel S., Durmuş M., Özşahinoğlu I., , Çörek otu Nigella sativa L Yağının Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss nın Depolanması Esnasında Yağ Asidi Değişimine Etkisi, "Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi ", 4, (2015), s.
A.5 Öz M., Eroldoğan O.T., Dikel S., Yüzer Ağ Kafeslerde Sınıflandırmanın Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss) Büyüme Performansına Etkileri, "Yunus Araştırma Bülteni ", 3, (2016), s.
A.6 ÖZ, M. , Çörek Otu (Nigella sativa) Yağının Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss) Karaciğer Yağ Asidi Profiline Etkisi, "Etlik Vet Mikrobiyol Derg ", 28, (2017), s.
 
  CV Url: obs.aksaray.edu.tr/oibs/akademik/per_akademik_cv.aspx?id=101224&lang=tr